NOVI BROJEVI TELEFONA:

069/123-77-03 | 018/415-0-464 | 069/123-77-06

ASTONISH oven clean Power Spray
ASTONISH oven clean Power Spray
499 din.

ASTONISH oven clean Power Spray

Moćni sprej za čišćenje rerni

• Uništava masnoće;

• Otklanja ostatke zagorele hrane;

• Bez škodljivih isparenja

Astonish-ov moćni sprej za čišćenje rerni je idealno sredstvo za čišćenje rerni, ploče šporeta, grill-a I unutrašnjosti rerne. Za sobom ostavlja blistajuće čiste površine. Efikasno odstranjuje zagorele ili masne ostatke hrane.

UPOTREBA: Površina mora biti hladna. Pre upotrebe, bocu promućkati. Poprskati direktno po željenoj površini, sa udaljenosti od 10–15 cm I ostavite da deluje 5–10 minuta.

VAŽNO: Detaljno prebrisati vlažnom krpom. Kod izuzetno zaprljanih površina, proces ponoviti. Ne koristiti kod “samočistećih” rerni. Ne prskati sprej u ventilacione otvore, proreze, ventilatore, na lakirane i bojene površine. Pridržavajte se uputstva za upotrebu. Ne prskati trim-pećnice, zaptivke vrata, kontrolne lampice ili grejuće elemente. Pri čišćenju, uvek isljučite struju ili gas. Ne koristite ga za čišćenje hromiranih, aluminijumskih, plastičnih i poliranih površina. Pogodno sredstvo za čišćenje emajliranih površina. U slučaju starih ili oštećenih emajliranih površina, testirajte najpre na maloj, neupadljivoj površini.


Cena: 499 din.
+ troškovi dostave: 300 din.


Količina: