NOVI BROJEVI TELEFONA:

069/123-77-03 | 018/415-0-464 | 069/123-77-06

Mineral ZEOLIT
Mineral ZEOLIT
149 din.

 U P U T S T V O ZA PRIMENU I KORIŠĆENJE ZEOLITA

PAKUJEMO DVE VRSTE - GRANULACIJE ZEOLITA

1-MIKRONIZIRANI PRAH - 60 DO 100 MIKRONA I

2-GRANULE - KAMENČIĆI OD 3 DO 5 MILIMETARA

I JEDNA I DRUGA GRANULACJA IMAJU ISTA SVOJSTVA I PROIZVODE SE MLEVENJEM NAJKVALITETNIJEG ZEOLITA SA PREKO 90% KLINOPTILOLITA IZ VRANJSKE BANJE.

MIKRONIZIRANI PRAH SE KORISTI ZA:

-DODAJE SE U STOČNOJ HRANI-KONCENTRATU ZA ISHRANU SVIH ŽIVOTINJA I TO 0,5%

-U POVRTARSTVU ZA PROIZVODNJU RASADA, CVEĆARSTVU, VOĆARSTVU I VINOGRADARSTVU, KOD PROIZVODNJE KALEMOVA I TO DO 10% NA ZEMLJU ILI HUMUS KOJI IDE UZ KOREN.

-ZA ODRŽAVANJE SVEŽINE VOĆA POVRĆA I REZANOG CVEĆA -POSIPA SE PREKO FOLIJE VODOM I ODRŽAVA SVEŽINU I PET DO DESET PUTA DUŽE OD UOBIČAJENOG ČUVANJA.

-ZA OTKLANJANJE NEPRIJATNIH MIRISA U FRIŽIDERU -U PROSTORIJAMA -OD KUĆNIH LJUBIMACA -KORISTI SE U STAJAMA ZA POSIPANJE I UKLANJANJE NEPRIJATNIH MIRISA -U OBUĆI

-KORISTI SE I ZA ČIŠĆENJE SANITARIJE-EMAJLA-KERAMIKE I PLASTIKE

-KORISTI SE ZA UPIJANJE I OTKLANJANJE VLAGE I BUĐI IZ SVIH PROSTORIJA

-TAKOĐE SE KORISTI U VINARSTVU-DODAJE SE VINU DA GA IZBISTRI-DA OTKLONI VEĆU KOLIČINU SUMPORA,KISELINE ILI EVENTUALNO MIRISA BUĐI AKO JE BERBA U KIŠNOM PERIODU.

-NEKO GA KORISTI I  PIJE ZA DETOKSINACIJU ORGANIZMA I PROČIŠĆAVANJE ŽELUCA I CREVA KAO I KOD POVEĆANE KANDIDE PA ČAK I ZA POBOLJŠANJE PROBAVE I MRŠAVLJENJE.

U SVETU SU URAĐENA KLINIČKA ISPITIVANJA ZA PIJENJE ZEOLITA-KOD NAS JOŠ NISU-PA AKO ŽELITE DA PROBATE, NAJPRE GA ISPECITE U RERNI NA 250 STEPENI-OKO 5 MINUTA DA BI GA STERILISALI-POČNITE SA MANJIM DOZAMA JENOM DNEVNO-UJUTRU POLA RAVNE KAFENE KAŠIČICE RAZMUTITE SA VODOM ILI DODAJTE U KAŠIČICU MALO MEDA I POPIJTE-AKO PRIMETITE BILO KAKVE PROMENE ODMAH PREKINITE I ODITE KOD DOKTORA-MAKSIMALNA DOZA ZEOLITA KOJU SMETE DA UZMETE JE 20 DO 30 GRAMA DNEVNO ŠTO ODGOVARA JEDNOJ PUNOJ KAFENOJ KAŠIČICI-ŠTETNIH POSLEDICA NEMOŽE DA BUDE, A DALI ĆETE OSETITI NEKI BOLJITAK VRLO BRZO ĆETE SAMI ZAKLJUČITI.

-JA DRAGAN RADENKOVIĆ VEĆ PAR MESECI PIJEM VODU SA ZEOLITOM-U PLASTIČNU FLAŠU OD 1,5 LITAR SIPAO SAM OKO POLA KILOGRAMA GRANULA ZEOLITA –NORMALNO PEČENOG NA 250 STEPENI I SAMO DOLIVAM VODU IZ VODOVODA I PIJEM PO POTREBI UMESTO OBIČNE VODE.

ZAKLJUČAK: 
SAMOLEČENJE OD NEKE BOLESTI SE NE PREPORUČUJE JER JOŠ UVEK KOD NAS NEMA KLINIČKIH ISPITIVANJA I NE NASEDAJTE NA REKLAME POJEDINIH PRODAVACA KOJI PRODAJU 200 GRAMA ZEOLITA ZA PAR HILJADA DINARA PA ČAK I PAR STOTINA EURA I GARANTUJU DA JE ZEOLITOM MOGUĆE IZLEČITI SVAKU BOLEST PA ČAK I ONE NAJTEŽE KAO ŠTO SU KANCEROGENE, TO JE LAŽ I PREVARA. ZEOLIT ZOVU ČUDESNI KAMEN, BOŽJI KAMEN, PAMETAN KAMEN, MINERAL BUDUĆNOSTI,  ALI SIGURNO NIJE SVEMOGUĆ I NE LEČI SVE, NIJE LEK, NIJE DOKAZANO A NI KLINIČKI ISPITANO DEJSTVO ZEOLITA NA POJEDINE BOLESTI  ALI JE SIGURNO DA AKO GA PROBATE DA KORISTITE U MALIM KOLIČINAMA NE MOGU DA BUDU NIKAKVE ŠTETNE POSLEDICE I KONTRAINDIKACIJE A DA LI ĆE VAM BITI BOLJE ZA PAR DANA ĆETE OSETITI.

GRANULE-KAMENČIĆI OD 3 DO 5 MILIMETARA

-KORISTE SE ISTO KAO I MIKRONIZIRANI PRAH I U ISTE SVRHE-SAMO SE NE SME PITI KAO PRAH  ZBOG ZRNASTE STRUKTURE

-GRANULE SE NE DODAJU U STOČNU HRANU OSIM U ŽIVINARSTVU

ZEOLIT JE ISPITAN KOD ZAVODA ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA SRBIJE I GEOLOŠKOG INSTITUTA SRBIJE

– PROIZVODI GA RUDNIK NEMETALI-ZEOBEN-VRANJSKA BANJA,

PAKUJE U PAKOVANJIMA OD 1- 2 I 5 KILOGRAMA

GWT-CLUB DOO

18116 NIŠ-SUVI DO,

MARŠALA TITA 22

CENA:

1 kg - 149,00 dinara
2 kg - 249,00 dinara
5 kg - 499,00 dinara

Za pakovanja preko 20 kg cena dostave je 500,00 dinara


Cena: 149 din.
+ troškovi dostave: 300 din.


Količina: